Bruker:Weir

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk

Weir

Bilde: Weir.png
Stilling: Stab
Rase Bjørk
Gud

BIO

Navn: Weir
Yrke: Prest
Født: 1501 i hjembyen Weirtopia i ett bibliotek.
Alder: 22-40
Hjemby: Weirtopia, sørvest for Notsjia. En liten bygd som levde av å eksportere tømmer.
Utseende: Delvis skallet etter leking med ild i en alder av 21.
Kjennetegn: Pyroman som ikke brenner trær.

Største svakhet:

  • Kake - Nammenamm <3
  • Pils - Elsker pils, drikker 7-11 glass hver dag.
  • Trær - Trær, ikke nevnt det!
  • Gull - Gjør nesten hva som helst for gull.

Redd for:

  • Selvantenning - Blir ganske lett tent.
  • Pyromaner som brenner trær.

Hobbyer og Fornøyelser:

  • Drikke vodka.
  • Gå ut på eventyr.
  • Plante bjørk.

Historie

I en alder av 11 år rømte jeg hjemme ifra, 2 uker etter jeg tente fyr på hele skogen i Weirtopia. I 3 uker levde jeg alene i det fri, 11 mil ifra Weirtopia før en kvinne fant meg på sin sopptur. Hennes navn var Magda Ludvigsen. Hun tok meg med hjem til det lille grå huset sitt som står i nærheten av en liten vulkan kalt Rockbed som har vær inaktiv i over 2000 år. Huset er fylt opp med drikker i regnbuens farger og i midten av rommet står det en stor svart gryte.


I 5 år budde jeg der sammen med Magda, og plukket all sopp jeg fant, for det meste brune og røde sopper. Inntil en dag alle innbyggerne i nærmeste landsby kom mot huset vårt. De skrek, bannet og holdt store fakler i hendene sine. De tok Magda ned til elven der det bandt fast både hender og føtter og kastet henne uti. I det øyeblikket ble jeg stum. Hun sank ikke, men fløt. To sterke menn tok henne opp og førte henne til sentrum av byen. Der hun ble dømt for hekseri og brent på bålet


Årene gikk, jeg er nå 28 år og har jobbet som prest i den lokale kirken i snart 7 år. Alt var bare fryd og mjød, inntil en dag en ridder ved navn <Insert name here> kom hjem til meg for å be å assistanse fra Gud. Jeg sa Jalla Halleluja og de greiene der, ridderen ble så glad att han fortale om en skatt gjemt en plass i Notsjia som han har lett etter i en svært lang tid. Men han klarte ikke det alene og spurte derfor meg om jeg ville bli med på en ekspedisjon til Notsjia. Jeg takket ja og en halvannen dag senere reiste vi på vei til Notsjia for å finne skatten. Vil jeg finne skatten eller vil jeg finne noe helt annet enn forventet?

Merker

Weirblokk O'store Weir har lest denne artikkelen og har plantet en bjørk for den!