Ledelsen (Grimm)

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk
Info.png Denne siden omtaler et planlagt prosjekt i regi av Minecraft.no som enda ikke er ferdigstilt.

Hvis du har havnet her ved en feil kan du begynne med å lese om om oss eller gå til hovedsiden. Hvis du fortsatt har spørsmål kan du stille dem på prosjektportalen eller opprette en tråd på forumet.

Ledelsen på Grimm er en gruppe spillere som har ansvaret for å drive serveren. Det er to grupper innad i ledelsen; vakt og stab hvor sistnevnte har øverste ansvar. Dessuten er Jimbo8 utvikler. Pensjonister er tidligere vakter og stab som har tatt seg en lengre pause fra vervet, men fortsatt har mulighet til å ta del i interne diskusjoner.

Vakt

Vakter kjennes lett igjen på blåfargen de er markert med, dessuten har de "[Vakt]" som prefiks. På forumet vil de også være markert i blått og det vil stå "Vakt på Grimm" under profilbildet deres. I tillegg til å spille for seg selv hjelper vakter dem som måtte trenge det og prøver å luke ut dem som ødelgger morroa for andre.

Stab

Stab er lett å kjenne igjen på oransjefargen og "[Stab]"-prefikset de er markert med. Stab har et par oppgaver i tillegg til vaktoppgavene. Det inkluderer blant annet bruk av WorldEdit og administrering av serveren.

Hvordan bli med i ledelsen

Alle ledelsen mener passer kan få muligheten til å bli vakt, uansett alder. For å kunne sende inn søknad om å bli vakt må man være 16 år. Søknader vil legges på internforumet og man er ikke garantert å få svar. Hvis man er heldig blir søknaden din diskutert og man får muligheten til å vise hva man kan.

Grimm Feed- the- Beast-server


Om serveren • Regler • Brukerguide • Ofte stilte spørsmål • Ledelsen • Vil du bli vakt?


Portal • Kategori