Ofte stilte spørsmål (Forum)

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk
Denne siden er offisiell. Trykk for mer informasjon.

Under følger en liste over ofte stilte spørsmål relatert til forumet

Vanlige ord og uttrykk på fora

  • Spam er et ganske vidt begrep, men kort sagt er det unyttig informasjon. Mange tror at det samme må skrives flertallige ganger for at det skal regnes som spam. Dette stemmer ikke, én enkel kommentar kan være spam. Det beste norske ordet for spam er søppelpost.
  • Bump er en forkortelse for "Bring my post up". "Å bumpe en tråd" vil si å kommentere den kun for å gi den oppmerksomhet. Overdreven bumping er lite populært og vil bli moderert.
  • Post counting går ut på å kommentere kun for å øke ens antall innlegg. Dette er lett å gjennomskue og kan straffes i henhold til retningslinjene.

Hvordan bidra positivt på forumet?

Først og fremst er det viktig å følge retningslinjene for forumet. Moderatorer blir varme i hjertet når noen benytter seg av PM eller rapporteringsfunksjonen i stedet for å kommentere feil i tråden.

Kan jeg få endret forumnavnet mitt?

Nei, og det gjøres ikke unntak. Forumet vårt er koblet til et nettverk av andre fora, for eksempel Battlefield.no og Multigamer.no. Dette gjør at det blir rot hvis vi bytter navnet på et av foraene.

Spørsmål om innlegg og medlemstittel

Kan jeg endre min egen medlemstittel?

Dette er mulig etter å ha postet 500 innlegg på forumet.

Hvorfor øker ikke mitt antall poster?

Innlegg i | Lekeplassen teller ikke mot en brukers totale antall innlegg. Kan dette være årsaken?

Hvor mange poster må man ha for å få bestemte titler?

Ved visse antall poster endres medlemstittelen din til for eksempel "Gullgraver" eller "Monsterjeger". Det foreligger ingen liste over hvor mange poster man må ha for å få de ulike titlene. En slik liste vil ikke offentliggjøres blant annet fordi det legger tilrette for såkalt "post counting".

Ofte stilte spørsmål


Minecraft.no - Forum - Hardwork - Ravenholm - VoX