Ofte stilte spørsmål (Hardwork)

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk
Denne siden er offisiell. Trykk for mer informasjon.

Under følger en liste over ofte stilte spørsmål relatert til Hardwork byggeserver.

Kan jeg bli vakt eller stab? / Hvordan blir jeg vakt stab?

Du kan ikke bli det uten videre nei. Nye vakter plukkes ut i fra spillere som har deltatt i samfunnet over tid og som viser modenhet. Det hjelper ikke å mase eller spørre. Hvis du er over 18 år kan du sende inn søknad. Hvis du ikke er fylt 18 har du uansett en sjanse for å bli plukket ut som vakt - søknadsprosessen er altså ikke avgjørende. For å bli stab må man ha bidratt som vakt over tid. Du kan lese mer om temaet på denne siden, nærmere bestemt siste avsnitt.

Jeg kommer ikke inn på serveren, hva skal jeg gjøre?

Det er flere mulige grunner til dette. Hvis du ikke kommer inn på andre servere heller ligger problemet sannsynligvis ikke hos oss, men hos Mojang. Du kan sjekke statusen til Mojangs servere på denne siden. Hvis det er problemer der er det ingenting vi kan gjøre for å rette opp i problemet.

Hvis du kommer inn på andre servere er det sannsynligvis noe galt hos oss. Sjekk i Hardwork-kategorien på Minecraft.no-forumet og blant statusoppdateringene om du finner noe informasjon. Hvis problemet ikke er omtalt er det fint om du oppretter en tråd her.

Når oppdaterer dere serveren til nyeste versjon?

Etter hver oppdatering av Minecraft får vi dette spørsmålet både på forumet og på serveren. Svaret er det samme som alltid: Når en ny versjon av Minecraft er sluppet så må serverprogramvaren, Bukkit, oppdateres. En oppdatering kan komme relativt kjapt, men de(n) første versjonen(e) inneholder som regel feil. For å unngå rot på grunn av disse feilen venter vi til de er rettet i neste versjon av Bukkit. Vi venter på det vi kaller en stabil Bukkit-build. Hvor lang tid dette tar varierer fra oppdatering til oppdatering, men det tar vanligvis ikke mer en halvannen uke. Hvis du fortsatt lurer på når vi skal oppdatere har vi ikke noen svar til deg ut over dette - vi vet like lite som deg om når Bukkit-teamet blir ferdige.

Hvem er eier?

Se Hvem eier Minecraftserverene?

Ofte stilte spørsmål


Minecraft.no - Forum - Hardwork - Ravenholm - VoX

Hardwork byggeserver


Om serveren • Regler • Brukerguide • Ofte stilte spørsmål • Ledelsen • Vil du bli vakt?


Portal • Kategori