Rapportering

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk
Denne siden er offisiell. Trykk for mer informasjon.

Å rapportere vil si å gi moderatorer beskjed om innlegg og tråder som krever deres oppmerksomhet. Det finnes en innebygd funksjon for dette i forumet som er svært nyttig. moderatorene setter stor pris på å bli gjort oppmerksom på tråder og innlegg som trengs å modereres.

Vi minner om at rapporteringsfunksjonen skal brukes når innlegg og tråder skal rapporteres til moderatorene. Slikt skal ikke kommenteres i tråden, (fordi moderering ikke har noe med selve trådens emne å gjøre).

Rapporter er tilgjengelig for alle som som er moderatorer i forumet/seksjonen hvor innholdet er rapportert. En oversikt over hvem som er moderator hvor finnes på siden Moderatorgruppen.

Hva kan rapporteres?

Både enkeltinnlegg, tråder, personlige meldinger og medlemmer kan rapporteres. Kort sagt kan og bør rapporteringsfunksjonen brukes for nesten alt som trenger en moderators oppmerksomhet. Dette omfatter, men er ikke begrenset til:

  • Emnetitler som er lite beskrivende.
  • Kommentarer som ikke er relatert til emnet.
  • Tråder som ligger i feil forum. (Du kan også rapportere egne tråder.)
  • Mange kommentarer på rad av samme medlem i løpet av kort tid (rapportér kun én av kommentarene).
  • Ethvert annet brudd på [[Reningslinjer (Forum)|retningslinjene].

Hvis en hel tråd skal rapporteres gjøres det ved å rapportere første innlegg i tråden.

Rapportering av et medlem kan skje ved å rapportere et tilfeldig innelgg av medlemmet eller ved å trykke på "Rapportér medlem" nederst på profilsiden til medlemmet.

Følgende skal ikke rapporteres:

  • Tilbakemeldinger eller klager på moderering eller forumet. Slikt skal postes under "Private henvendelser.
  • Kommunkasjon med enkeltmoderatorer bør skje via PM.

Hvordan rapportere?

Alle innlegg, både i tråder og i personlige meldinger, har en Rapporter.jpg-knapp nede til venstre. For å rapportere trykker man på denne og forteller hva som bør gjøres og hvorfor.