Tomteløyve

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk

Tomteløyve er noe du må søke om etter du har oppnåd bystatus.

NB: Tomteløyve gies ikke ut til de som ikke har bystatus!

Når du har fått tomteløyve har du lov til å selge tomter i byen din mot gull.

Krav for oppnå tomteløyve[rediger]

  1. Byen må ha et konsept som virker svært gjennomført og originalt. Den må tilby brukerne noe, som andre byer med tomteløyve ikke tilbyr allerede.
  2. Tomter kan kun selges på byens område. Dersom man ønsker å utvide området senere, må det fremlegges ny søknad.
  3. Inntekter fra tomtesalg skal gå til utvikling av byen, ikke til byens borgermester.

Brudd på disse reglene kan føre til tap av tomteløyve.

Ofte stilte spørsmål:[rediger]

Hvorfor kan ikke jeg få tomteløyve, når mange andre har?[rediger]

Svar: Vi har lagt oss på en svært streng linje når det gjelder tomteløyve. Dette er fordi vi ønsker at områder hvor noen eier jorden kun bør utgjøre en marginal andel av serveren. Vi ønsker at det skal være rikelig med frie områder, hvor ingen har krevd eiendomsrett. Dette gjør at de som var tidlig ute, har fått dette privilegiet nokså lett, mens de som kommer senere må jobbe knallhardt for å oppnå løyvet!

Hva er poenget med tomtesalg?[rediger]

Svar: Dette har flere formål. Når vi lar brukerne selge tomter, så er det fordi vi er imponert over hva dere får til, når det gjelder byplanlegging. Vi ønsker å la de av dere som virkelig er gode på dette, få muligheten til å skape sine drømmebyer. Ettersom flotte byer ofte koster endel å lage, så vil vi tillate tomtesalg til kostbare byprosjekter.Når det gjelder Metropolis og andre servereide byer, så er det både for å lage fine byer og for å ta gull ut av økonomien og motvirke inflasjon.Jeg håper dere brukerne har forståelse for de strenge restriksjonene vi har sett oss nødt til å innføre. Det betyr i praksis at de fleste har mer gratis land å bygge på.

Jeg har allerede lov å selge tomter i byen min, må jeg søke om tomteløyve på nytt?[rediger]

Svar: Nei, de som allerede har lov å selge tomter, får automatisk tomteløyve med vårt nye system. Per i dag har følgende byer tomteløyve: Pjattestad, Metropolis, New Nesna, The Promise Land, Olympia.

Spørsmål kan du ta her