Gondolin

Fra Minecraft.no
Revisjon per 5. nov. 2013 kl. 20:33 av Granulus (diskusjon | bidrag)

Gå til: navigasjon, søk

Gondolin ble grunnlagt av Kingoffootball97 og Thori765 i oktober 2012 ,og er ett tettsted som fremdeles er uferdig. Planen er å ha så mange bydeler som gjennspeiler middelalderen som mulig.


Bydeler

Engelske bydelen

Den engelske var den første bydelen som ble opprettet. Inngangen er Towerbridge, og selve bydelen kan man se nord for hovedslottet og fontenen. I hovedsak består den engelske bydelen av Buckinghampalace, Big Ben, ett slott, en katedral, tomter og flere offentlige bygg. Per dags dato er den engelske bydelen i sluttfasen, men vi anser oss ikke helt ferdig enda.


Elder Scrolls bydelen

Elder Scrolls bydelen er vår andre bydel. Denne har vi akkurat startet på og er derfor svært uferdig. Per dags dato bestå den av en drage, en bro og ett lite hus. Planen er at bydelen skal gjennspeile Elder Scrolls spillenes atmosfære og landskap på en best mulig måte. I dette legger vi blant annet at flere byer og bygg fra Elder Scrolls spillene vil bli bygget i denne bydelen.


Regler

- Ikke bygg med sand, jord eller grus i selve bygget da dette ser stygt ut. Cobbelstone er lov i mindre grad. Rene cobble hus blir fjernet

- Tomta går helt ned til Bedrock.

- Ikke bygg unatrulig høyt iforhold til omgivelsene.

- Middelalder byggestil!

- Dersom tomta di står uberørt i 2uker mister du tomta.

- Dersom huset ditt står svært uferdig i mer enn 1måned har vi rett til å ta over tomta di.

- Respekter byggestilen i de ulike bydelene.


Spørsmål angående reglene tas med byvakt eller leder.


Mer info

Mer info om Gondolin på wikien kommer snart.

Formustråden vår på Minecraft.no: http://www.minecraft.no/forum/index.php?/topic/18937-gondolin-sin-forumstrad/page__hl__gondolin