Mal:Sosiale aktiviteter

Fra Minecraft.no
Gå til: navigasjon, søk

Sosiale aktiviteter

Du kan få enda mer ut av å spille på PARAMETER ved å ta i bruk andre tjenester Minecraft.no tilbyr.

Forumet

Utdypende artikkel: Forum

Minecraft.no-forumet er ment til å være en møteplass for alle norske Minecraftinteresserte. Her kan du finne viktig informasjon samt diskutere løst og fast om både Minecraft og andre spill. I forbindelse med PARAMETER kan forumet være et hjelpemiddel for å kjøpe og selge, spørre om hjelp og legge fram eventuelle klager og tilbakemeldinger. Vi anbefaler at du registrerer deg med samme navn på forumet som du har på Minecraft - dette gjør ting mye lettere.
Du finner forumkategorien her: PARAMETER
Vi minner om retningslinjene for forumet.

Mumble

Utdypende artikkel: Mumble

Mumble er et gratis program som lar deg snakke med andre via tale. Minecraft.no har en egen server hvor alle kan bli med. Vær sosial, bruk Mumble! Hvis du lurer på hvordan du laster ned og bruker Mumble finnes det en guide her. Se også Mumblereglene.

Mumble server / Port
voip.multigamer.no 64746

IRC

Utdypende artikkel: IRC

IRC (Internet Relay Chat) er et chattenettverk som på mange måter ligner på Facebook-chatten. Minecraft.no har en egen IRC-server som alle kan koble seg til. Du trenger et chatteprogram, en IRC-klient, for å kunne snakke på IRC. I #PARAMETER vil du også kunne chatte direkte med folk inne på Minecraft-serveren. Navnene på dem som chatter via IRC blir markert PARAMETER for å vise at de ikke er pålogget Minecraft.

NB: Man kan ikke sende PM mellom spillere på Minecraftserveren og personer som er på IRC, kun bruke hovedchatten.

IRC Server / Port PARAMETER-relaterte kanaler Andre kanaler
irc.minecraft.no 6667 PARAMETER PARAMETER


Denne boksen viser maldokumentasjon og er ikke en del av selve malen. Maldokumentasjonen for denne siden befinner seg på Mal:Sosiale aktiviteter/dok.


Formål

Denne malen muliggjør et standardisert utseende på de siste avsnittene i brukerguideene. Dessuten, hvis vi ønsker å gjøre endringer trenger de bare å gjøres ett sted.

Bruk

Plasseres under siste ordinære avsnitt, men over navigasjonsmalen for serveren. Malen setter opp riktig informasjon basert på hvilken brukerguide den er plassert på.

Eksempler

Se også