Om oss

Fra Minecraft.no
(Omdirigert fra Minecraft.no:Om)
Gå til: navigasjon, søk
Denne siden er offisiell. Trykk for mer informasjon.
Minecraft.no på sosiale medier
Facebook icon.png Twitter icon.png YouTube icon.png Twitch icon.png Instagram icon.png

Minecraft.no tilbyr spillservere, forum, nyhetsstoff, VoIP, IRC og wiki alt i et hyggelig miljø! Spillsamfunnet vårt er ikke-kommersielt og drives på dugnad.

Sitat venstre.pngMinecraft.no skal være et møtested for alle norske Minecraft-interesserte uansett alder og bakgrunn.Sitat hoyre.png – Minecraft.nos overordnede mål

Mye av det som er omtalt her har egne sider, trykk på avsnittsoverskriftene for å lese mer.

Se også siden: Kontakt oss

Kort historikk

Minecraft.no ble til gjennom en sammenslåing av folk fra spillsamfunnet Hardwork.no og en gjeng på tre som hadde Minecraft.no-domenet. Det hele startet med et pang 7. juni 2011 da vi ble promotert på forsiden av Multigamer.no. Vi ble da en del av Multigamer.nos Community Nanny-konsept. Siden da har vi vært oppe og gått - drevet servere, redaksjon og arrangert egen rekke på The Gathering.

Organer

For å få utrettet mest mulig består organisasjonen vår av flere avdelinger hvor hver avdeling har ulike ansvarsområder.

Serverdrift

Minecraft.no driver per i dag tre Minecraftservere; Hardwork byggeserver, Ravenholm PvE-server og VoX som er en survivalserver med 18 års aldersgrense. Disse ledes av vakter og stab som utnevnes per server. Her er en kort presentasjon og du kan trykke deg inn på hver enkelt server om du vil lese mer.

Hardwork

... er en byggeserver med høyt fokus på marked og økonomi. Det blir lagt til rette for bygging blant annet gjennom at monstre er deaktivert og at gjennomførte prosjekter belønnes med privilegier som for eksempel warp. Samtidig, prøver vi å finne en balansegang hvor vi ikke gjør det for enkelt for spillerene. Vi ønsker å leve opp til servernavnet og man er nødt til å legge hardt arbeid ned hvis man ønsker å oppnå virkelig gode resultater.

Ravenholm

... er en "Player versus Enviorment"-server som skiller seg ut fra mengden. Å gjøre spillet noe mer realistisk er vektlagt. Hogger du den nederste blokken i et tre faller hele treet og spirer som ligger på bakken vil automatisk plantes. Chatten er regionsbasert slik at man i utgangspunktet kun snakkeer med folk innenfor en radius på 128 blokker. Hvis man skal snakke med noen lengre unna må man rope som gjøres ved å avslutte meldinger med utropstegn.

VoX

... er en survivalserver med 18 års aldersgrense som dermed er preget av et voksent miljø. Det er ganske fritt spillerom - man kan gjøre hva man vil så lenge det ikke er til plage for andre. Man kan bygge hvor man vil, men hvis man ønsker beskyttelse så må man bruke regioner. Det er lagt inn en artig vri i forbindelse "Player vs player"-aspektet; om dagen er PvP deaktivert, men om natten er det aktivert.

Redaksjonen

Redaksjonen består av skribenter hvorav én er redaktør. Denne gjengen skriver hovedsaklig artikler som publiseres på forsiden av Minecraft.no. Noen ganger utvider de reportoaret ved å lage videostoff, først og fremst til YouTube. Noe som er viktig å nevne i forbindelse med artikler på forsiden er at hvem som helst kan få publisert sine skriverier der. Eneste kravet er at det er dugelig standard på artikkelen og at den passelig relevant for et Minecraftsamfunn.

Følgende personer er med i redaksjonen, førstnevnte er redaktør:

Moderatorgruppa

Moderatorgruppa ledet av administratorene med forumansvarlig i spissen. Disse folkene velger av en eller annen grunn å bruke av tiden sin til å modere forumet; fjerne regelbrudd, flytte tråder, endre emnetitler og så videre. Foruten de dedikerte moderatorene er også vakter og stab på ulike servere moderatorer. De fleste vakter og stab modererer kun i sin egen kategori, med unntak av dem fra Hardwork; de moderer overalt.

Granulus er forumansvarlig og ellers består moderatorgruppa av følgende moderatorer:

Styret

Styret er Minecraft.nos øverste organ og har til oppgave å sikre spillsamfunnets utvikling.

Det er for øyeblikket tre styremedlemmer:

Multigamer.no

Multigamer.no er gjennom gjennom Community Nanny-ordningen den viktigste samarbeidspartneren vår. Via dem får vi tilgang på linjer og serverkraft foruten at de drifter nettsiden vår med forum. Vi har med dette ingen driftsutgifter hvilket innebærer at spillsamfunnet vårt står støtt og stabilt. Vi er ikke avhengige av enkeltpersoners maskiner eller lommebok.

Minecraft.no


Kom i gang • Om oss • Kontakt oss • Vakter og stab • Event crew • Redaksjonen • Styret • Ofte stilte spørsmål


Tjenester: Forum • Mumble • IRC • Wiki • Spillservere: Hardwork • Ravenholm • VoX